Fri frakt vid 899:- / Snabb leverans


Niveko är en riktig kvalitetspool. Poolen skräddarsys exakt efter dina behov. Går att få med skimmer och olika sorters overflow runt om eller infinity med överrinning på en eller två sidor. Poolen är byggd en specialplast som är framtagen för pooler. Den ställs på en gjuten platta och sen armerar man och gjuter runt poolen så den blir självbärande och kommer hålla i många år framöver. Kontakta oss om ni vill ha mer information om Niveko poolen så berättar vi mer.
Overflow Advance har en granitsarg som är sitter precis under vattenytan och blir en snygg inramning runt poolen. Vattnet rinner sen ner i en ränna och vidare till en bufferttank.


Overflow Infinity kan du har endera en eller två sidor som vattnet rinner över granitstenen och ner i rännan. Poolen passar perfekt om man har sjöutsikt så de två vattenytorna smälter ihop.
Invisible skimmer är en egenbyggd skimmer som sitter längst upp på väggen och gör så att du kan ha en väldigt hög vatten yta.


Overflow Multi har två rader sten runt poolen, vattnet rinner då ner mellan stenen. Man kan även lägga ett pvc galler runt om.

Overflow Evolution har en riktigt stilren design. Vattnet rinner över en smal kant ner i rännan mellan poolen och trädäck/stenläggningen.


Med Overflow Underflow försvinner vattnet in under trädäcket och ner i overflow rännan.

Top Lever skimmer finns både i plast och i rostfritt. Med denna skimmer får du upp vattenytan lite mer så du får ett större baddjup.