Fri frakt vid 899:- / Snabb leverans

Lamelltäcket måttbeställs efter din pools exakta mått och kan anpassas för till exempel en trappa. Lamelltäcket öppnas och stängs som standard med nyckel. Gullberg & Janssons lamelltäcken har en lång livslängd tack vara robusta material som rostfritt stål, PVC och aluminium som kräver minimalt underhåll.
Lamellerna finns i många olika färger och i de olika materialen PVC*, PVC* Solar och PC** Solar. Solarlameller kan bidra till att höja vattentemperaturen och skapa god driftsekonomi. * PVC: polyvinylkloridplast ** PC: polykarbonatplast 

Till våra fyra modeller erbjuder vi två unika tillval, APF Connect och Autofix 2.0®. APF Connect finns som tillval till modellerna Classic, Lux, Advanced och External. (APF Connect är ej kompatible med solceller. Med APF Connect som tillval använder du mobilen som fjärrkontroll för att öppna och stänga lamelltäcket. Tack vare användningen av telefonen som fjärrkontroll har du en bra överblick över poolen vid öppning och stängning. För att öppna och stänga lamelltäcket via appen krävs en säkerhetskod. APF Connect kopplas upp mot Bluetooth och kräver ingen internetanslutning.
Autofix 2.0® finns som tillval till modellerna Advanced och External. Med Autofix 2.0®, ett integrerat magnetlås i poolen, får du ett snyggt, säkert och automatiskt lamelltäcke. Fronten på lamelltäcket är försedd med magneter som fäster mot de integrerade magnetlåsen på poolens kortsida. 

Gullberg & Janssons lamelltäcken har 3 års materialgaranti och uppfyller den franska säkerhetsstandarden NF P 90-308 som bland annat omfattar barnsäkerhet och bärighet. Gullberg & Janssons lamelltäcken kan inte användas som vinterskydd.

Sirius Classic

Beställningsvara

Sirius External

Beställningsvara

Sirius Advanced

Beställningsvara

Sirius Lux

Beställningsvara