Fri frakt vid 899:- / Snabb leverans

MILJÖSMARTA POOLVÄRMEPUMPAR

Våra poolvärmepumpar är WiFi-kompatibla, tystgående och energibesparande. De är dessutom utrustade med det miljövänliga köldmediet R32*, med lågt GWP (Global Warming Potential) och lägre klimatpåverkan.

P-serien och S-serien är on/off-pumpar. Modellerna i Q- och X-serien är utrustade
med en steglös inverterkompressor för högsta möjliga värmeeffekt, verkningsgrad och energibesparing. Silent-läget ger modellerna tystgående drift.
Q-serien, X-serien och S-serien är WiFi-kompatibla, så att poolvärmepumpen enkelt kan styras via en app i din smartphone (iPhone/ Android). Med vår gratis app ”Aqua Temp” kan du bland annat justera badtemperaturen, aktivera timern och stänga av och på poolvärmepumpen.

ENERGIBESPARANDE POOLVÄRMEPUMPAR FÖRLÄNGER BADSÄSONGEN

Våra miljösmarta poolvärmepumpar förlänger badsäsongen och du får samtidigt en energieffektiv och miljövänlig uppvärmning av din pool. Jämfört med elvärme kan du räkna med en besparing om 65-85%, vilket medför en mycket god investeringslogik.

ROBUST KVALITET MED LÅNG LIVSLÄNGD FÖR PRODUKTEN

Våra poolvärmepumpar kännetecknas genomgående av hög kvalitet vad gäller material- och komponentval samt tilltalande design. Detta gör att våra poolvärmepumpar har en lång livslängd. Under livslängden kan man dock förvänta sig att behöva byta delar i poolvärmepumpen som en del av normalt slitage.

HÖGKLASSIG SERVICE OCH SUPPORT

Vi satsar en stor del av våra resurser på att skapa ett bekymmersfritt produktägande för konsumenter och i detta är tillgången till vårt nätverk av servicepartners, reservdelar och högklassig service och support viktiga ingredienser.

VI REKOMMENDERAR

Med rätt tillbehör presterar din poolvärmepump ännu bättre. Vi rekommenderar alltid att installera våra poolvärmepumpar med ett markstativ för att skydda poolvärmepumpen från löv, smuts, isbildning etc och ett by-pass kit för att underlätta drift och service.

 

* Poolvärmepumparna i S- och V-serien är utrustade med köldmediet R410.