Fri frakt vid 899:- / Snabb leverans

Sirius Advanced

  • 0 kr

Beställningsvara

Dela
Artikelnummer: 143

Sirius Advanced – vår populäraste modell med inbyggd motor i täckets axel.

Sirius Advanced finns i storlekar från 3×6 till 7×16 meter och monteras nedsänkt i vattnet vid poolens ena kortsida. Med hjälp av en medföljande balk byggs ett täcklock för att dölja lamellskyddets stativ. Vanligtvis lägger man samma trall man har runt poolen över locket men locket kan också beställas i PVC eller i hardwood. Advanced finns även i diving utförande, vilket innebär att täcklocket monteras nedsänkt under vattenytan och fungerar som trappsteg eller sittbänk.

APF Connect och Autofix 2.0® finns som tillval till Sirius Advanced.

Med APF Connect som tillval använder du mobilen som fjärrkontroll för att öppna och stänga lamelltäcket. APF Connect kopplas upp mot Bluetooth och kräver ingen internetanslutning. Tack vare användningen av telefonen som fjärrkontroll har du en bra överblick över poolen vid öppning och stängning. APF connect är testad och godkänd enligt den franska standarden NF P 90-308. För att öppna och stänga lamelltäcket via appen krävs en säkerhetskod.

Med Autofix 2.0®, ett integrerat magnetlås i poolen, får du ett snyggt, säkert och automatiskt lamelltäcke som är testat och godkänt enligt den franska säkerhetsstandarden NF P 90-308.

Hur fungera AUTOFIX 2.0 ®?

Fronten på lamelltäcket är försedd med magneter som fäster mot de integrerade magnetlåsen på poolens kortsida.

Kombinera APF CONNECT med AUTOFIX 2.0 ® och du har ett 100% automatiskt och säkerhetsklassat poolskydd.

Sirius Advanced kan inte användas som vintertäckning.

Detta är en skräddarsydd produkt som tillverkas efter beställning så leverans är ca 6-8 veckor från godkänd ritning och det är betalat.

För beställning eller mer information kontakta butiken.

Fraktkostnad tillkommer på denna produkt.


Sirius Classic

Beställningsvara

Sirius External

Beställningsvara

Sirius Lux

Beställningsvara