Fri frakt vid 899:- / Snabb leverans

Sirius Lux

  • 0 kr

Beställningsvara

Dela
Artikelnummer: 292

Sirius Lux kan beställas med ram eller en bänk som smälter in vackert i din poolmiljö.

Modellen Sirius Lux finns i storlekar från 3×6 till 6×12 meter. Poolskyddet monteras enkelt på poolens ena kortsida och kan monteras på både nya och befintliga pooler. Sirius Lux beställs som standard med ram men kan också fås med PVC-bänk i vitt, sandfärgat, grått, antracitgrått eller svart utförande eller i hardwood mot pristillägg. Sirius Lux kan mot pristillägg utrustas med solcellspaneler eller APF Connect. (APF Connect är inte kompatibel med solceller).

APF Connect finns som tillval till modellen Sirius Lux. Med APF Connect som tillval använder du mobilen som fjärrkontroll för att öppna och stänga lamelltäcket. Appen finns till både Iphone och Android och laddas ner kostnadsfritt hos app store eller Google play. Tack vare användningen av telefonen som fjärrkontroll har du en bra överblick över poolen vid öppning och stängning.

APF Connect är testad och godkänd enligt den franska standarden NF P 90-308. För att öppna och stänga lamelltäcket via appen krävs en säkerhetskod. APF Connect kopplas upp emot Bluetooth och kräver ingen internetanslutning.

Sirius Lux kan inte användas som vintertäckning.

Detta är en skräddarsydd produkt som tillverkas efter beställning så leverans är ca 6-8 veckor från godkänd ritning och det är betalat.

För beställning eller mer information kontakta butiken.

Fraktkostnad tillkommer på denna produkt.


Sirius Classic

Beställningsvara

Sirius External

Beställningsvara

Sirius Advanced

Beställningsvara