Midi-Vac 10 och 20 kommer från den stora robottillverkaren Maytronic. De tillverkar bra och driftsäkra städrobotar. Båda modellerna drivs med 30 volt och har egen inbyggd rening. Så inget krångel med slang till bräddavloppet.

Om man inte behöver en robot som städar väggarna så passar Pulit Advance 3 från Astral pool in perfekt. En rejäl robot som ger ett riktigt bra städresultat.


Gullberg & Jansson marknadsför poolrobotar (pooldammsugare) från en av världens största kvalitetstillverkare, franska Zodiac. Med sin patenterade cyklonteknologi, ergonomiska design och kvalitet av högsta klass, har Zodiac utvecklat plug & play-poolrobotar som sköter din poolstädning automatiskt.

Så fort poolroboten sänks ner i poolvattnet börjar den städa poolbotten, väggar och vattenlinje. Sedan är det mycket enkelt att ta loss och rengöra filtret vid behov.

Den miljösmarta poolroboten från Zodiac ger dig mer tid till att njuta av din pool.

Zodiacs patenterade cyklonteknologi skapar en konstant kraftfull virvel (vortex) i filtret. Virveln håller skräppartiklarna i ständig rörelse så att de inte riskerar att täppa till filtret och försämra rengöringsprocessen.