Thermopoolpaket 3.0 premium rostfria detaljer

  • 96 900 krArtikelnummer: 450
Dela

Thermopool är på stark frammarsch och är helt överlägsen till exempel träpoolen när det gäller formstabilitet och hållbarhet över tid.

En thermopool är i grunden en frigolitmur som fylls med armering och betong vilket skapar en poolstomme med livslängd motsvarande ett betonghus. En investering i en Thermopool är en investering som flera generationer kommer kunna njuta av.

Thermopoolen är mycket flexibel och storlekarna kan justeras för att passa till din trädgård. Thermopoolen går att bygga helt ovan mark eller helt eller delvis nedgrävd vilket ger en enorm fördel vid till exempel bygge i slänter

Karlstad poolcenter har ett av sveriges största utbud på Thermpooolpaket i många olika konfigurationer och vill du ha pris på någon särskild komponent eller en offert på ett poolpaket efter en egen specefikation eller om du har särskilda önskemål, tveka inte att kontakta oss på info@karlstadpoolcenter.se för en offert på din drömpool! Är du osäker på hur du ska konfigurera din pool i pooldjungeln? Vi har lång erfarenhet av att sälja och bygga Thermopooler och hjälper gärna till.

Behöver du hjälp med finansieringen av poolpaketet eller delar av det så har vi samarbetar med Wasakredit.

Ska du köpa ett helt paket med pooltäckning, pool, värme salt eller klorautomatik mm?  maila på info@karlstadpoolcenter.se för offert så hjälper vi till med dimensionering och vilka produkter som passar ihop.


I det här paketet ingår:


Thermopoolpaket med hård insida P80.

En skimmer i rostfritt från Pahlén till pooler upp till 4x8, två till 4x10 och större.

2st ingjutningsrör och 2st inlopp till pooler upp till 4x8, 4st till 4x10 och större i rostfritt från Pahlén.

1st beslysningspaket LED i rostfritt från Pahlén. 

Badü SBM cirkulationspump från Pahlén anpassat efter pool och sandfilterstorlek.

Sandfilter med filtermedie anpassat efter poolstorlek.

Mönstrad liner 0.75mm som tål upp till 33graders värme, finns i många olika färger, till exempel persia grey, persia black, persia sand, granit mm.

Slang & kopplingspaket för att kunna ansluta reningsverket till poolen.

Vägg/bottenskyddsmatta och lim till mattan 

Snapp-in lister

Poolvårdspaket med håv, teleskåpstång, borste, och damsugarslang.