Thermopool 3.0 plastdetaljer

  • 74 500 krArtikelnummer: 463
Dela

Thermopool är på stark frammarsch och är helt överlägsen till exempel träpoolen när det gäller formstabilitet och hållbarhet över tid.

En thermopool är i grunden en frigolitmur som fylls med armering och betong vilket skapar en poolstomme med livslängd motsvarande ett betonghus. En investering i en Thermopool är en investering som flera generationer kommer kunna njuta av.

Thermopoolen är mycket flexibel och storlekarna kan justeras för att passa till din trädgård. Thermopoolen går att bygga helt ovan mark eller helt eller delvis nedgrävd vilket ger en enorm fördel vid till exempel bygge i slänter

Karlstad poolcenter har ett av sveriges största utbud på Thermpooolpaket i många olika konfigurationer och vill du ha pris på någon särskild komponent eller en offert på ett poolpaket efter en egen specefikation eller om du har särskilda önskemål, tveka inte att kontakta oss på info@karlstadpoolcenter.se för en offert på din drömpool! Är du osäker på hur du ska konfigurera din pool i pooldjungeln? Vi har lång erfarenhet av att sälja och bygga Thermopooler och hjälper gärna till.

Behöver du hjälp med finansieringen av poolpaketet eller delar av det så har vi samarbetar vi med Wasakredit.


I det här paketet ingår:

Thermopoolpaket med 4-stegs gaveltrappa, hörntrappa eller stege.

Hård insida P80.

En skimmer, 2st ingjutningsrör, 2st inlopp och 1-2st beslysningspaket LED från Astral inkl trafo. 

Sandfilter Cantabrik 50 från astral

 Badü SBM 12 cirkulationspump från Pahlén

Enfärgad liner 0.75mm som tål upp till 33graders värme

Slang & kopplingspaket, väggskyddsmatta, snapp-in lister 

Hörntrappa med eller utan sittbänk, pooltak, saltklorinator, mm finns som tillval. Maila för offert.